International 844 - Informatie, foto's en video's (2024)

International 844 - Hoe een bosch va pomp meer diesel geven?

Hallo
Ik heb een vraagje, ik heb een poos terug mijn 844s al een beetje meer diesel gegeven door het stophendeltje een paar tandjes naar achteren te zetten en zit nu tegen het uitgaan alleen krijgt hij nou maar iets meer diesel en kan er veel meer uitgehaald worden. Kun je ook iets met de schijven in de pomp om hem zo meer diesel te geven of heeft iemand n ander idee?

Mvg jantalo

1 reactie

International 844S - bijgeluid aan voorwieltractie 844S

Ik ben recent gaan kijken naar een international 844S. Mooi opgemaakt qua carrosserie, motorrevisie, nieuwe koppeling en remmen.
Enige wat me opviel: bij inschakelen 4x4 (nog volledig mechanisch bij deze, gelukkig) hoorde ik als ik wat sneller reed een ratelend geluid.
Is dit normaal? Of indien niet wat zou dat kunnen zijn? Volgens mij van de kardanas maar weet niet of het normaal is dat deze wat lawaai maakt als je wat sneller rijdt?

65 reacties

International 844 - Startprobleem koud weer international 844

Hoi,

Ik heb een international 844
Bij koud weer moet ik erg lang starten voor ie loopt.
Nu begreep ik dat je met een simpele handfohn via de luchtfilter warme lucht kan inblazen. Diesel en koud weer is volgens diegene het probleem van te koude lucht.
Nu is mijn vraag waar zit de luchtfilter inlaat?? ik heb de bovenkap er nog niet eerder af gehad

groet Sjoerd

22 reacties

International 844 - Is 239 het zelfde als 246?

Hallo
Ik bezit een 844 s alleen zag ik op internet dat er een 246 of 268 voor moet liggen alleen heb ik er een 239 voor liggen. Is 239 het zelfde als de 246?
Mvg jantalo

12 reacties

International 844 - Hoe vervang ik de kering van de torsie as ?

Ik ben bijna klaar met het restaureren van mijn international844.

Ik was van plan om alle oliën te vervangen en heb de olie ook al binnen, maar nu wil ik voordat ik de versnellingsbak olie vervang, eerst de keringen van de torsie as vervangen.

De keringen heb ik al en de hef latten zijn er ook al af, maar nu wil ik graag weten hoe ik verder moet.

Ik weet wel dat ik de as er niet helemaal uit moet trekken omdat er dan dingen in de bak vallen.

Alvast bedankt voor de hulp,
Krijn

3 reacties

International 844 - Waar kan ik kabels met de originele kleuren vinden

Ik ben al een tijdje opzoek naar kabels voor de kabelboom van mijn inter omdat die gewoon helemaal rot is, maar nu kan ik geen kabels vinden met de originelen kleuren. Weet iemand waar ik deze kan kopen ?

Met vriendelijke groet krijn

3 reacties

International 844 - VIN / Bouwjaar

Wie kan mij helpen?

Ik zoek het bouwjaar en Vin nummer van onze International 844S. Kan iemand me helpen? Zijn bereid er voor te betalen. We willen een kenteken aanvragen , maar lukt steeds niet ivm ontbreken van nummers.

Heb een aantal foto’s toegevoegd van nummers die ik kan vinden.

Ik hoor het heel graag. Dankjewel!

Groet, Suzan

3 reacties

International 844 - Comfort 2000 cabine bekleding boven onder alles.

Ik ben aan het zoeken naar een international 844 S, wat mijn opvalt ook onder de gereviseerde en nieuw gespoten trekkers is dat de cabine bijna nooit wordt aangepakt. Is dit omdat daar niet aan te komen is?

16 reacties

International 844 - Olie in koelvloeistof .denk Koppakking of zitten er nog andere afdichtigenn

Deze inter 844 heeft OLIE in het Koelsysteem ,denk zelf van Cilinderkoppakking of zitten er nog andere afdichtingen in de Cilinderkop die dit kunnen ver oorzaken . Heb geen druk op het koelsysteem . Motor loopt verder ook goed. Heeft 10000 uur gedraaid . is het ook aan te raden om er ook een paar drijfstang lagers in te zetten en of krukaslagers ??
Motor is nog nooit los geweest.
Denk dat koppakking bij oliekanaal verrot is.
Graag jullie mening.
Alvast bedankt voor jullie reactie.
groet

13 reacties

International 844 - Wat is de hoogte

Wat is de hoogte van een international 844 4x4 met cabine wand ik wil er een kopen maar ik vraag me dus af of hij door de deur past, wand als hij buiten moet staan vind ik dat zonde

11 reacties

International 844 - Waar staat het serienummer van deze traktor

Hallo ik ben Peter en heb een hobby traktor. Nu met de kenteken registratie heb ik het serienummer nodig.
Ik vind overal allerlei nummers, maar ik heb geen idee wat of waar het serienummer staat.
Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen.

Mvg Peter

12 reacties

International 844 - Gezocht cabine en moedergewicht voor international 844

Hallo

Ik ben opzoek naar een cabine en een moeder gewicht voor een international 844 maakt niet uit welk merk graag alles aan bieden

5 reacties

International 844 - 844S lekkage hydrauliek tegelventiel

Mijn 844S lekt uit de opening in het blokje vooraan het hefdeksel onder de stoel. Is daarmee begonnen toen ik wilde testen of de hef zou zakken bij afgezette motor. Heb hem meerdere keren 's avonds met geheven hef stop gezet. De volgende ochtend was ie gezakt. Kan nog geen gewicht in de hef hangen omdat ik nog aan het restaureren ben.
Kan de zuigermanchet aan vervanging toe zijn en hoe doe ik dat?

4 reacties

International 844 - Price-assen draaien niet afzonderlijk van elkaar

Beste TF-ers,

Vanavond hebben we de 844s uit elkaar gehaald. Vreemde geluiden met koppeling oplaten en trapt hem niet helemaal vrij.

Rijplaat is op en toplager zit vast.

Alleen nu draaide ik aan de price-assen. Beide draaien, alleen krijg ik ze niet afzonderlijk van elkaar gedraaid. Wat kan dat zijn? Het naaldlager tussen de assen?

Alvast bedankt.

4 reacties

International 844 - Gat in kabinevloer/hydroliek tank

Er zit in de vloer van de kabine van de trekker, strak onder mijn stoel een gat. Ik vraag mij af of dit is zoals het oorspronkelijk ontworpen is. Er komt nu allemaal viezigheid in en dat lijkt me niet echt de bedoeling. Ik kan er zo snel geen schroefdraad in zien, dus neem aan dat het geen losgetrilde schroef is. Een poosje terug had ik de hydroliek tank te vol gedaan en had ik het idee dat er af en toe wat hydroliek olie door naar buiten kwam. Is dit een soort ontluchting? en zou er dan een filter op moeten oid?

6 reacties

International 844 - Radiator lek international 844

Hallo mijn radiator van international 844 is lek , nu heb ik op internet gezien als men er een bepaalt product ingiet dat het lek gedicht is . Kan men het misschien ook solderen , of wordt het een nieuwe , kost blijkbaar wel wat geld.
Groeten Jos

19 reacties

International 844 - 1 lamp werkt niet lamp heel

Van een koplamp doet het grote licht het niet. maar als ik de lampen omwissel doet de zelfde kant het niet. dus de lamp is heel wat zou hier het probleem kunnen zijn? Alvast bedankt

7 reacties

International 844 - Hefinrichting revisie en aanpassing

Ik ben net in het bezit gekomen van een International 844-S 4WD (mijn eerste tractor) die de nodige aandacht kan gebruiken. Ik wil beginnen bij de hefinichting welke behoorlijk voor de kiezen heeft gehad. Er is weinig meer meetbaar qua as- en gatafmetingen.
De lagers in de hefarmen zijn volledig doorgesleten, de pennen met schotels kats versleten en de 'levelingbox' links is vastgelast. De ogen in de heflatten zijn uitgelubberd en de latten zelf meermalen gelast.
Draaipunten aan het differentieel zijn lichtelijk ingesleten.
In de werkstatthandbücher mis ik info over de hef. Zijn er orginele maten en toleranties voor draaipunten en afstanden ergens beschikbaar?
Dan kan ik zaken renoveren zodat ze uitwisselbaar blijven met originele onderdelen.

5 reacties

International 844 - Hallo mijn tractor ih 844 is afgekeurd

Hallo mijn tractor is afgekeurd , als hij in het keuringstation op de schuder ging staan zat er spel op de wielen . Zou het kunnen dat de lagers versleten zijn , of misschien een andere oorzaak.Als de lagers versleten zijn wat zou dan de eventuele kosten kunnen zijn .

.
MVG Vester

16 reacties

International 844 - Keuring chassisnummer en achterwiel

Hallo onze international 844 is afgekeurd er staan 2 chassisnummers in ééntje is bijgeklopt nu hebben ze op de autokeuring gezegd dat we naar fabrikant moeten mailen om één te laten verwijderen weet hier iemand raad mee.
Tweede punt van afkeuring linker achterwiel zit speling op , als het op de schudder staat op de autokeuring beweegt hele wiel wat zou er stuk zijn , en hoeveel bedragen eventueel de kosten ongeveer.
Bvb bedankt Vester

7 reacties

International 844 - Informatie, foto's en video's (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated:

Views: 5515

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.