14 fantastiske naturiststrande på Korsika (2024)

Leder du efter en naturiststrand på Korsika? Der er heldigvis mange af dem, men hvor finder du dem? Se med her...

Korsika er omkranset af de smukkeste strande, og heldigvis er der også flere af dem, der er naturiststrande. En af verdens længste naturiststrande findes endda på Korsika – nærmere betegnet på Korsikas østkyst. Naturisme er faktisk ikke tilladt på Korsika, men tilladt inden for etablerede naturist-turistområder, som dem, vi beskriver herunder.

Der er hovedsagligt tre områder på Korsika hvor naturiststrandene er placeret. På østkysten hvor den længste naturiststrand er placeret, omkring Porto Vecchio og en i Ajaccio bugten.

Cala d’Aguila / Belvédère-Campomoro / Vestkysten

Cala d’Aguila Strand er blandt de smukkeste strande på Korsika. Med sit turkise vand, ekstraordinære atmosfære, strandsand og godt beskyttet af klipper, er der tale om en fantastisk smuk naturiststrand.

Den nemmeste måde at komme til stranden på er fra havet, frem for at gå til stranden fra kysten. Man kan dog godt gå til stranden, hvis du starter med at gå fra kyststien fra Campomoro, nær det genovesiske tårn, der går sydpå. Du skal dog regne med at turen tager op til 3 timer, så det vil være at foretrække at leje en lille båd for at komme til stranden.

Canusellu Beach / Belvédère-Campomoro / Vestkysten

Du finder stranden ved den sydlige del af Pointe de Scalonu. Stranden er ikke så besøgt på trods af, at den kun ligger en times gang fra Campomoro. Selve stranden har nogle få sandbanker, der gør det muligt at brede sit håndklæde ud for at slikke sol.

For at nå frem til stranden skal du gå langs kysten mod syd i ca. 1 time fra Campomoro-tårnet.

Portigliolo Beach / Belvédère-Campomoro / Vestkysten

Denne sandstrand strækker sig over to kilometer i et fredet område (på trods af Proprianos lufthavn mod nord) til mundingen af ​​Rizzanese-åen. Stranden er også et tilholdssted for surfere, når vejret er til det.

For at komme til stranden er det bedst at parkere ved udgangen af ​​landsbyen Portigliolo, og derefter at gå af stien på venstre side af boligen U’Livanti.

Capitello Beach / Porticcio / Vestkysten

Capitello Beach i Porticcio ligger nord for Viva Beach, ved det genovesiske tårn Capitella og søen Casavone. Nord for tårnet, er der nogle små bugter, hvor folk bader nøgne.

Du kommer til stranden fra Ajaccio ved at køre mod Porticcio ad N196. I krydset til Porticci kør ad D55 i ca. 2,5 km, drej derefter mod højre ved skiltene med hytter og hoteller. Følg vejen 700 meter, til du når strandpromenaden, hvor du kan parkere.

Grand Capo Beach / Ajaccio / Vestkysten

Gran Capo Beach, også kendt blandt de lokale som “Saint Antoine”, er Ajaccios stolthed. Stranden har fint gult sand og endeløst turkisblå vand, der smelter sammen med himlen og danner en helhed i horisonten. Grand Capo er omgivet af bakker og har bevaret sin naturlige skønhed, næsten uberørt af mennesker. Selve naturist området ligger yderst til venstre på stranden.

For at komme til stranden Ajaccio, skal du tage Sanguinaires-vejen ca. 8 km og dreje til højre ad D111B og køre ca. 3 km. Efterfølgende, skal du til venstre, hvor du finder indikationer af stranden. Derfra, skal du ad en grusvej, indtil du kommer til en stor parkeringsplads.

San Giuseppe Beach / Sagone / Vestkysten

San Giuseppe Beach, i Sagone, er en forlængelse af Liamone Beach. Sandstranden strækker sig over en kilometer langs tæt vegetation, og selve naturist området ligger ved Liamones udmunding.
Det er værd at bemærke, at svømning i området anses for at være farligt pga. den stærke strøm og det barske hav.

For at komme til stranden fra Ajaccio skal du tage i retningen af ​​Cargèse. Efter den lille by Tiuccia, skal du fortsætte 4 km ad D81 (du når først Liamone Beach og derefter kører du over en bro). Du vil finde en sti til venstre, hvor du kan gå til stranden fra (ca. 200 meter) – derfor er det en god ide at parkere bilen langs vejen.

Ricanto og Tahiti Beach / Ajaccio / Vestkysten

Denne vilde sandstrand kaldes også Tahiti-stranden og Carataghju-stranden. Tahiti-stranden ligger i et naturreservat mellem spidserne af Chiappa- og Palombaggia-stranden.

Riva Bella Beach / Linguizzetta / Østkysten

Stranden ligger i Linguizzetta, syd for Bravone Marina, nær Riva Bellas spa resort. Bemærk, at det kan være svært at få adgang til stranden, afhængigt af årstiden, fordi der er en barriere ved spa-resortet.

Bagheera Beach / Bravone / Linguizzetta / Østkysten

Her er der tale om en af de største naturiststrande i Frankrig, og samtidig min yndlingsstrand på Korsika. Stranden ligger nord for Bravones Marina, ved dammen U Stagnolu.
Bagheera Beach i Linguizzetta på Korsika ligger nord for Bravones Marina ved søen U Stagnolu.

Stranden har hvidt strandsand, lækker natur og strækker sig over flere kilometer – og er 100% naturist. Selve stranden er en del af Bagheera naturist resort/camping, men er også åben for andre.

Hvis du ikke bor på resortet, kan du tilgå Bagheera naturiststrand via landevejen, der ligger 2 km syd for indgangen til Bagheera. Alle, der bor på Bagheera resortet kan blot gå ned til vandet fra resortet.

Chiosura Beach / Linguizzetta / Østkysten

Chiosura Beach, i Linguizzetta, er mindre kendte naturiststrande på østkysten. Sandstranden er omkranset af campingpladser (med et stort antal naturister) og ligger ca. 16 km. syd for Cervione. Stranden er svær at finde, og vi vil anbefale dig at følge vejledningen.

Fra den nordlige del af Cervione, tag N198 mod syd. Gå lige efter krydset af D17 (i retning mod Chiatra og Canale Di Verde) på 1,2 km. Drej til venstre (skilt, der indikerer Rose-Maries pizzeria), vejen er lidt ujævn. Gå langs en ranch med heste. Drej til højre efter 300 meter. Følg vejen 250 meter (tag ikke første vej til højre, som er adgangen til campingpladsen) og drej til højre ad vejen. Der er en lille parkeringsplads. Du får adgang til stranden via gangstien.

Tropica Beach / Linguizzetta / Østkysten

Tropica Beach, i Linguizzetta, er en del af de mange fantastiske naturiststrande på østkysten. Den ligger mellem flere campingpladser og er offentlig tilgængelig. Selve stranden er en sandstrand, omkranset af små klitter. Der er gratis parkering, og der ligger en restaurant ved stranden.

Chiappa beach / Porto-Vecchio / Østkysten

På spidsen af Chiappa, i Porto Vecchio, er der to naturiststrande. Strandene er sandstrande og er rimeligt godt beskyttet mod vinden.

Det kan være vanskeligt at finde strandene, fordi der ligger en naturistcampingplads på spidsen (La Chiappa, camping naturiste). Den bedste måde at komme frem til stranden på er, at gå til Caratagju-stranden og tage kyststien mod Chiappas fyrtårn (til venstre).

Stagnolu Beach / Bonifacio / Sydkysten

Stagnolu strand, i Bonifacio, ligger syd for Ventilegne-bugten og har ca. 300 meter med fint, hvidt sand. Stranden ligger mellem bjerge og klipper og er blandt de vildeste strande i Bonifacio, men den er dog let tilgængelig til fods (ca. 10 min. gang). Bemærk, at naturisme er fuldt tilladt på stranden, men det er også et fortøjningsområde for både.

Kilder: https://en.plages.tv/index og https://www.naturisme.com/uk/

Her finder du naturiststrande på Korsika

14 fantastiske naturiststrande på Korsika (2024)

FAQs

14 fantastiske naturiststrande på Korsika? ›

Syd for Porto-Vecchio ligger Palombaggia, en af de mest berømte og smukke strande på Korsika. Klitter af hvidt sand, røde klipper og en fyrreskov giver et drømmeagtigt syn. Endnu længere mod syd ligger bugten Santa Giulia. Det lavvandede vand er populært blandt børnefamilier.

Hvor er der smukkest på Korsika? ›

Syd for Porto-Vecchio ligger Palombaggia, en af de mest berømte og smukke strande på Korsika. Klitter af hvidt sand, røde klipper og en fyrreskov giver et drømmeagtigt syn. Endnu længere mod syd ligger bugten Santa Giulia. Det lavvandede vand er populært blandt børnefamilier.

Hvad er Korsika kendt for? ›

Med over 200 fantastiske strande og det turkisblå hav, der omkranser øen, giver Korsika også rig mulighed for afslapning og badning, mens du er på øen. Er du nysgerrig efter at gå på dybere opdagelse i det smukke Middelhav, er Korsika også ideel for flere dykkerture.

Hvordan kommer man rundt på Korsika? ›

Man kommer nemt rundt på Korsika med tog. Fra Calvi kan du for eksempel tage til Bastia og udforske shoppinggaden Rue Napoléon. Du kan også tage toget til øens hovedby, Ajaccio; måske med et par stop undervejs. Hvis du vil opleve Korsikas dramatiske natur på nærmeste hold, byder øen også på flere gode vandrestier.

Hvor ligger de bedste strande på Korsika? ›

Afslappende strandliv på Korsika

En af de mest kendte strande på Korsika er Plage de Palombaggia. Stranden som ligger nær Porto Vecchio på den sydøstlige del af øen, betragtes med rette som en af øens fineste sandstrande. Her finder du krystalklart vand, blødt hvidt sand og frodig vegetation omkring stranden.

Er der dyrt på Korsika? ›

Økonomien på Korsika er i meget høj grad bestemt af indtægterne fra turismen. De fastboende indbyggere har ganske vist forhindret de hæmningsløse hotel- og marinabyggerier, som kendes fra mange andre steder langs Middelhavets kyster, men det har blot betydet, at det er dyrt at feriere på øen.

Er der slanger på Korsika? ›

De korsikanske krybdyr omfatter ingen giftige slanger, men den gul-grønne græssnog kan bide, så det er ubehageligt. Der er masser af firben, og gekkoer ses også hyppigt i skumringen. De korsikanske skildpadder er et kapitel for sig.

Hvad spiser man på Korsika? ›

Den korsikanske gastronomi er både typisk og autentisk, og øens lokale specialiteter, som korsikansk charcuteri, fremstilles stadig på traditionel vis i bjergene og består hovedsageligt af svinekød fra en korsikansk race af næsten helt vilde svin.

Hvad skal man købe på Korsika? ›

10 korsikanske delikatesser du skal prøve
  • Korsikanske oste. De korsikanske oste er en hel verden for sig selv. ...
  • Korsikanske pølse. De korsikanske pølser er i verdensklasse. ...
  • Kastanje creme. ...
  • Kastanje mel (farine de châtaigne de Corse) ...
  • Korsikansk honning. ...
  • Myrte- og figenmarmelade. ...
  • Myrte eddike. ...
  • Vildsvinepaté
May 21, 2021

Hvornår er det bedst at tage til Korsika? ›

Bedste rejsetidspunkt for Korsika

Korsika er en ø, der hører til Frankrig, og er berømt for sine smukke strande. Det bedste tidspunkt at besøge Korsika er mellem maj og september. I denne periode er vejret varmt og solrigt, og havtemperaturen er behagelig. Det er også dejligt at tilbringe hele dagen udenfor.

Kan man drikke vandet på Korsika? ›

a. mandel, figen, eukalyptus, kaktus, agaver, palmer, fersken og klementiner. Man kan drikke vandet fra hanerne og de mange kilder langs vejene - selv om enkelte er markeret som “eau non portable” - ikke drikkeligt vand.

Kan man sejle fra Korsika til Sardinien? ›

Der er 6 afgange dagligt på 4 ferry routes som leveres af 3 færgeselskaber, inklusiv Corsica Ferries, Moby Lines & Ichnusa Lines. Den kortest overfart tager omkring 50 minutter (Santa Teresa di Gallura). Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Korsika og Sardinien.

Hvor mange lufthavne er der på Korsika? ›

Af lufthavne er der foruden den Aéroport International Bastia (Poretta), Aéroport de Calvi (Sainte-Catherine) i det nordvestlige korsika, Aerodrome de Propriano i det sydvestlige, Aéroport de Figari i det sydlige, Aéroport International Ajaccio Campo Dell'Oro også i det sydlige.

Hvem ejer Korsika? ›

Korsika har siden været en del af den franske stat, lige med undtagelse af nogle år under den franske revolution, da øen var på engelske hænder.

Hvad er bedst Korsika eller Sardinien? ›

Korsika er ikke så turistet eller fyldt med mennesker, nok pga. deres lyst til løsrivelse fra Frankrig. Her kan vi finde plads på stranden. Sardinien er en rigtig turist ø, og især kendt for de flotte strande og den smukke natur, og kendt som det Europæriske Karibien.

Hvordan kommer man fra Korsika til Sardinien? ›

Der er flere færgeoverfarter fra Korsika til Sardinien. Færger forbinder pt. 4 havne i Korsika med 3 Havne i Sardinien. Der er 7 afgange dagligt på 4 ferry routes som leveres af 3 færgeselskaber, inklusiv Corsica Ferries, Moby Lines & Ichnusa Lines.

Top Articles
West Bend Express News 122113 - [PDF Document]
Press and Sun-Bulletin from Binghamton, New York
Golden Abyss - Chapter 5 - Lunar_Angel
Craigslist Home Health Care Jobs
Best Pizza Novato
Trevor Goodwin Obituary St Cloud
Mcfarland Usa 123Movies
Tx Rrc Drilling Permit Query
سریال رویای شیرین جوانی قسمت 338
Best Cheap Action Camera
Paula Deen Italian Cream Cake
Monticello Culver's Flavor Of The Day
Best Cav Commanders Rok
Horned Stone Skull Cozy Grove
Savage X Fenty Wiki
12 Best Craigslist Apps for Android and iOS (2024)
Tight Tiny Teen Scouts 5
R Tiktoksweets
Why Is Stemtox So Expensive
Conan Exiles Colored Crystal
Kitty Piggy Ssbbw
Po Box 35691 Canton Oh
Transfer and Pay with Wells Fargo Online®
Poochies Liquor Store
Evil Dead Rise Showtimes Near Sierra Vista Cinemas 16
Cinema | Düsseldorfer Filmkunstkinos
Tottenham Blog Aggregator
Healthy Kaiserpermanente Org Sign On
Paradise Point Animal Hospital With Veterinarians On-The-Go
950 Sqft 2 BHK Villa for sale in Devi Redhills Sirinium | Red Hills, Chennai | Property ID - 15334774
Ehome America Coupon Code
Egg Crutch Glove Envelope
O'reilly Auto Parts Ozark Distribution Center Stockton Photos
Supermarkt Amsterdam - Openingstijden, Folder met alle Aanbiedingen
Sephora Planet Hollywood
Pensacola Cars Craigslist
Jail View Sumter
Trizzle Aarp
Busch Gardens Wait Times
Ticket To Paradise Showtimes Near Regal Citrus Park
10 Rarest and Most Valuable Milk Glass Pieces: Value Guide
Craigs List Hartford
Best Restaurants West Bend
Www Craigslist Com Atlanta Ga
Sallisaw Bin Store
Sour OG is a chill recreational strain -- just have healthy snacks nearby (cannabis review)
R: Getting Help with R
UWPD investigating sharing of 'sensitive' photos, video of Wisconsin volleyball team
The Cutest Photos of Enrique Iglesias and Anna Kournikova with Their Three Kids
Online College Scholarships | Strayer University
Thrift Stores In Burlingame Ca
Cool Math Games Bucketball
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated:

Views: 5836

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.